Avantajele de care au parte cei care utilizeaza usi batante Fenster

Usile batante reprezinta solutia ideala in acele zone in care exista un flux dirijat, precum si in acele situatii in care spatiul nu permite utilizarea unor usi culisante simple. In ceea ce priveste automatizarile pentru usi batante, dar si intregul sistem, noi va oferim intotdeauna ceea ce aveti nevoie, la cele mai convenabile preturi de pe piata.Fiecare isi doreste sa fie beneficiarul unei tehnologii cat mai complexe, sa utilizeze usi cu o operare cat mai usoara si sa aiba si un design compact, iar noi le oferim pe toate acestea la un loc prin ferestrele si  utile batante pe care le realizam.
Ceea ce face din Fenster un partener de incredere, potrivit nevoilor tuturor, este faptul ca se concentreaza pe o gama foarte variata de aplicatii si respecta toate cerintele impuse la nivel european.

Modele de ferestre si usi batante Fenster

Pe site-ul nostru, fenster.ro, gasiti toate informatiile necesare cu privire la usile si ferestrele  batante, ideale pentru diversele tipuri de locuinte. In continuare va prezentam cateva dintre caracteristicile acestora: Reynaers CS 68 reprezinta unul dintre sistemele de usi si ferestre pe care le realizam in cadrul atelierului nostru specializat. Acesta este dotat cu trei camere si este imbunatatit din punct de vedere termic, astfel incat sa ofere un nivel ridicat de siguranta si de izolare.

Pentru ca fiecare client are preferintele proprii, acest sistem este disponibil in diverse combinatii si forme estetice, astfel incat sa se incadreze perfect in toate stilurile arhitecturale din zilele noastre. Aceste pot fi atat cu deschidere exterioara, cat si interioara.

Doua dintre caracteristicile principale ce fac din acestea sisteme de feronerie alegerea ideala sunt drenajul interior si garnitura de contact care este dublata la nivelul cercevelei si a ramei. De asemenea, aceste aspecte contribuie la constituirea unei etanseizari superioare la vant si apa.

In functie de profile, sistemul permite diverse culori exterioare si interioare.Reynaers CS 86 este, de asemenea, dotat cu un sistem de ferestre de trei camere. Acesta combina un design estetic exceptional si ofera o stabilitate optima, precum si o izolare termica la nivel inalt. Acesta este un factor foarte eficient care contribuie la pastrarea caldurii in interior si impiedica risipirea ineficienta a acesteia.

Sistemul poate fi deschis atat spre interior, cat si spre exterior, si poate fi utilizat cu usurinta, motiv pentru care il recomandam de fiecare data clientilor care se orienteaza catre sisteme cu acest tip de caracteristici. Fiecare are posibilitatea de a opta pentru culoarea pe care o considera cea mai potrivita.Reynaers CS 77 este un alt sistem pe care vi-l punem la dispozitie, acesta fiind un bun izolant termic, imbunatatit la randul sau cu trei camere pentru usi si ferestre. Acesta asigura cea mai buna combinatie de confort si siguranta, asemenea sistemelor anterior prezentate.

Izolarea termica eficienta este garantata de benzile de poliamida, care sunt ranforsate cu fibra de sticla. In functie de trendul arhitectural adoptat in locuinta, sistemul este disponibil in mai multe forme, astfel incat fiecare sa aiba posibilitatea de a alege modelul cel mai potrivit.

Bineinteles, si acest sistem ofera atat deschidere spre exterior, cat si spre interior. Ceea ce asigura etanseitate superioara in caz de vant si apa este prezenta bandei duble din poliamida care se afla intre foaie si toc, precum si a unui mic drenaj.Reynaers Eco reprezinta sistemul realizat din aluminiu, acesta oferind o performanta inalta ce a combinat eficienta energetica cu un design estetic deosebit. Acesta este renumit pentru faptul ca indeplineste toate cerintele de izolare termica, reprezentand solutia ideala pentru fiecare aplicatie de tip standard. Mai mult decat atat, acest sistem permite producerea si asamblarea facila a usilor si a ferestrelor, necesitand un timp redus de instalare. Ca si celelalte sisteme prezentate mai sus, si acestea sunt disponibile in culori exterioare si interioare diverse, dupa preferinte.

Va asteptam pe site-ul nostru fenster.ro pentru a afla mai multe informatii despre usile si ferestrele batante, dar si despre pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a va bucura de beneficiile pe care le ofera acestea unei locuinte.

Contacteaza-ne pentru proiectul tau

FERMA COLORATA FUNDULEA SRL
CUI: RO37331704

  Numele (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Adresa noastra:

  Str. Drumul Satenilor, nr. 20,
  Sect. 3, Bucuresti

  Adresa de e-mail:

  vanzari@fenster.ro
  mihaela@fenster.ro
  iulia@fenster.ro

  Program

  Luni - Vineri:
  09:00 - 17:30

  Inscrie-te la Newsletter

  You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

  Fenster executa si monteaza lucrari in aluminiu cu sticla glisanta -securizata sau termoizolanta – la cel mai bun raport calitate/pret.

  Va oferim profile si accesorii de calitate, calitate ireprosabila a montajului, inovatie din punct de vedere tehnic, flexibilitate in livrari.

  Facebook

  © 2022 Fenster Sticla Glisanta. Site concept by FlorentinaIliescu.com –  webdesign / administrare web

  Translate »