Fenster

INCHIDERE TERASA CU USI GLISANTE FENSTER

INCHIDERE TERASA CU USI GLISANTE FENSTER

Inchidere terasa cu usi glisante din profile de aluminiu cu 2, 3, 4 si 6 canate

O alternativa a inchiderilor pentru terase cu sticla glisanta este folosirea usilor culisante cu profile perimetrale si sticla , cu un grad mai mare de izolare termica, avand, totusi, posibilitatea ca, vara, sa aveti deschidere mare a suprafetei vitrate.

Sistemele de inchidere terasa cu usi glisante se pot adapta in multe configuratii de terase, se pot combina cu parti fixe sau cu ferestre cu deschidere normala, astfel incat sa beneficiati de cea mai potrivita inchidere terasa cu usi culisante pentru confortul dumneavoastra.

Inchiderile de terasa cu usi glisante se pot executa in mai multe variante constructive – o usa glisanta peste o parte fixa, doua usi glisante peste o a treia fixa, 2 usi glisante peste 2 laterale fixe, 6 usi glisante, cate 2-cele din centru- peste o a treia fixa in lateral.

Inchiderile teraselor cu usi culisante se pot executa, de asemenea, cu mai multe tipuri de profile si inchideri- cu sau fara punte termica, cu inchideri intr-un punct sau in 3 puncte, cu sticla termoizolanta, securizata, foliata, simpa, reflexiva, colorata etc.

Translate »