Cerere date cu caracter personal

Cerere date cu caracter personal

Pentru a verifica ce date cu caracter personal vi s-au colectat prin intermediul site-ului, va rugam sa completati acest formular:

  Numele si Prenumele solicitantului (obligatoriu)


  *Specificati numele si prenumele persoanei vizate

  Adresa de email (obligatoriu)

  Date de contact solicitant (obligatoriu)

  Obiectul solicitarii

  *Va rugam sa mentionati care dintre drepturi doriti sa le exercitati (Confirmare prelucrare date, furnizare informatii privind prelucrarea datelor, rectificarea datelor, stergerea datelor, restrictionarea prelucrarii, opozitia privind prelucrarea datelor, furnizarea unei copii a datelor prelucrate, portabilitatea datelor catre un alt operator-va rugam sa ne oferiti numele datele de identificare si datele de contact ale operatorulu, detalii privind procesele de prelucrare bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusive crearea de profiluri

  Canalul ales pentru comunicarea raspunsului la solicitare: (obligatoriu)


  In cazul in care exista dubii cu privire la identitatea solicitantului sau informatiile furnizate nu sunt concludente, vom putea solicita informații suplimentare

  Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui formular vor fi prelucrare doar in scopul in care ne-au fost communicate. Orice alta prelucrare a acestor date in alt scop se va face doar la solicitarea sau cu acordul dumnevoastra.
  Exercitarea drepturilor se poate face prin completarea acestui formular online sau puteti descarca, completa si apoi trimite catre noi o solicitare la adresa postala: Str. Drumul Satenilor, nr. 20, Sect. 3, Bucuresti sau prin e-mail: mihaela [at] fenster.ro.

  Inscrie-te la Newsletter

  You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

  Fenster executa si monteaza lucrari in aluminiu cu sticla glisanta -securizata sau termoizolanta – la cel mai bun raport calitate/pret.

  Va oferim profile si accesorii de calitate, calitate ireprosabila a montajului, inovatie din punct de vedere tehnic, flexibilitate in livrari.

  Facebook

  © 2022 Fenster Sticla Glisanta. Site concept by FlorentinaIliescu.com –  webdesign / administrare web

  Translate »